21 ianuarie 2011

Ziua nationala a imbratisatului


De cand sunt in sesiune am pierdut complet notiunea timpului, asa ca am fost foarte aproape sa ratez aceasta "sarbatoare" Hallmark... Siropoasa ideea? Poate. Ar prinde la noi in tara hotilor de buzunare? Probabil ca nu. Si totusi cand am primit mesajul de la unul dintre site-urile de felicitari la care sunt abonata ca 21 Ianuarie este ziua nationala a imbratisatului, si, chiar mai mult, am fost indemnata calduros sa trimit felicitari cu motanei dornici sa daruiasca imbratisari, porcusori somnorosi care isi odihnesc ratul pe umarul amabil al stapanului sau ursuleti pufosi imbratisati, nu m-am putut abtine sa eliberez o interjectie: Awwww... Cu ani in urma citisem Supa de Pui si articole legate de cat de benefic este sa imbratisezi un copac si recunosc ca imi plac imbratisarile si imbratisez des. Oameni, copaci, pisoi, imbratisati orice va aduce bucurie.
O zi nationala a imbratisatului faina!

2 comentarii:

Andrada spunea...

uuuuu... >:D< >:D<
te-ai tinut de cuvant si ai pus o poza cu noi ... uff... ce fain :)
Happy hugs' day! (sper sa fi scris corect) ..
intr-adevar.. cred ca o imbratisare reuseste de multe ori sa iti ridice moralul :D cel putin asa e pt mine

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

 
Copyright 2010 ..la-di-dA. Powered by Blogger
Blogger Templates create by Deluxe Templates. Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template