24 aprilie 2012

updatE..

Wow! A trecut timpul de cand nu am mai adaugat un new post... cred ca a fost pentru ca am vrut ca "goagle" sa isi schimbe interfata.. sau poate ca a fost pentru ca pur si simplu m-am luat cu altele. Altele? Nici eu nu stiu. Pur si simplu in ultimult timp notiunea de "timp" devine din ce in ce mai relativa. Parca nici nu simt cand am timp liber si cand nu am timp liber. Cred ca asta e penrtu ca am ajuns sa fac un mix atat de perfect incat a devenit omogen :))

Neah... it's still life si vorba aia care am spus-o multora "...Lucky us!".

Ce as mai putea sa povestesc? Aaa.. am avut placerea sa fiu placut uimita de Hunger Games. O carte pe care am incercat sa o ascult slash citesc de ceva timp si de fiecare data nu reusesc sa fiu captivata. Filmul in schimb, si-a scos banii de la mine. Merge de vazut. Printre multimea de filme lansate in ultimul timp, reuseste sa se remarce. Are cam tot ce ii trebuie unui film sa fie de succes: efecte, machiaj original, actori buni si o poveste originala care implica si o cantitate variabila de romance. Atat cat sa atraga publicul de ambele parti. Recunosc ca au fost si momente in care ma intrebam "Nu mai incepe si actiunea o data?", dar e mai bine decat, scuze Silviu, "Where is Michael?". Nu zic, dar de la noul Underworld ma asteptam la mai multe.
Hmmm... ce as mai putea recomanda pentru o seara de relax? Stiu! Un alt film dragutz si care a reusit sa ma prinda (de maneci) a fost The Vow. Superb si cu o poveste bazata pe fapte reale. Filmul merita vazut si savurat datorita distribtiei :D (google it, nu mai adaug eu linkuri aici). Filme?... Hugo a fost iar dragutz. Am vazut ca anul acesta la Oscaruri s-a mers pe o tema legata de inceputurile cinematografiei. Dar filme frumoase, cu un "ceva" care le fac sa sclipeasca la lumina.

Ca si seriale sunt destul de dezamagita lately, de singurul serial la care, la un momentdat, eram la zi: Gossip Girl. Vorba Flaviei, in serialul asta chiar ca se fac toate combinatiile intre personaje. Mai este Chuck-Serena si se epuizeaza totul. Dar stai! Daca se trec la combinatii intre personajele de acelasi sex? Hmm.... Dan-Nate :)))) God... deci. Serialul. Asta. Se. Lungeste. Prea. Mult. ... si e pacat! Americanii astia parca nu stiu uneri cand sa puna punct. Unele seriale care inca au audienta (gen House) se termina, dar altele... nu se poate sa se ajunga la un consens? Vreau sa vad odata o nunta Chuck - Blair si i'm done! Neah... entertainment frate. (acum sunt eu cea care vrea sa critice si sa se lege de un serial). Cine vine sa ia apararea? Mai bine ma intorc la serialele coreene. Acolo exista un avantaj pe care il spun tuturor: nu mai mult de 25 de episoade. Si asta e mult! Si gasesc pe toate gusturile. Cine vrea sa incerce, sa le dea o sansa, sa caute intai si sa vada ceva care e pe "stilul" lor. Ce pot recomanda (de uz mai general) este City Hunter. E light si poate fi si pt fete si pentru baieti...cred :D ..

Referitor la carti.. o las mai degraba pe Flav sa povesteasca mai multe. Eu am ramas copilul care inca citeste povesti ... cu supranatural. :))) Pentru cei care vor sa incerce, recomand seria Fallen de Lauren Kate. E draguta. .. sau Hex Hall care e si finalizata. Nu mai stiu scriitoarea dar se afla usor. De Hex Hall am fost placut impresionata.

Asteptam cu nerabdare var....Eurovisionul pardon. Cred ca eram cu gandul departe la vara si la vacanta de la facultate .... *dreamy* ...si daca mai aveti sa imi recomadati ceva, va rog. Ma refer aici la filme, muzica, ...

[sper sa scriu si eu ceva mai des de acum.. sa vedem daca si aplicam].

Andrada

1 comentarii:

sunflower spunea...

Ha.... l-am citit :P
Sa o iau pe rand....

Filme.... The Vow e si pe lista mea. Trebuie sa il vad... probabil cand ma intorc in tara :P
Iti recomand "Two Days in New York". E genial filmul. L-am vazut sambata la cinema aici si am ras tot filmul. Pe langa poveste sunt si o gramada de faze haioase. si surprinde foarte bine problema limbilor (franceza vs. engleza) si ceva obiceiuri/traditii ale francezilor (nu stiu daca e corect sa le numesc asa ... o sa vezi daca te uiti :D).
Cred ca si "Two days in Paris" e fain, dar nu l-am vazut inca ... le vad in ordinea inversa a aparitiei :)) .... aaaa si "Sunrise" si "Sunset" trebuie sa le vezi (daca nu le-ai vazut deja :P )
da... stiu.... imi place actrita principala.... e aceiasi in toate filmele ... iar nu ii stiu numele :)) ... vezi tu :P ;))

Seriale.... uita-te la CSI :D ... eu am ajuns la sezonul 7 si nu m-am plictisit inca :D

De carti nu prea stiu ce sa iti zic ... is tentata sa incerc si eu sa ascult carti :D ... da trebuie sa imi gasesc ceva care sa ma atraga :P

Numai bine si "MAI DA SEMNE DE VIATA" :D ... eu is mereu pe mess :P
Te imbratisez >:D<

 
Copyright 2010 ..la-di-dA. Powered by Blogger
Blogger Templates create by Deluxe Templates. Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template