24 ianuarie 2009

Ceva funny.... si pt cei ce stiu macar putin html

While I was google-ing....

8 ianuarie 2009

Prietenii Cartilor

"Cartile sunt cei mai tacuti si constanti prieteni; sunt cei mai accesibili si intelepti consilieri si cei mai rabdatori profesori."
Charles W. Eliot

True, true,.... si din pacate acum tentatia e atat de mare: filme, net, party-uri.... si lista poate continua! Dar sa nu uitam ca baza tot cartile raman, imaginatia, povestile minunate pe care le "spun" si lumea care o creeaza e magica! Sa citim, sa ne cultivam, sa fim Prietenii Cartilor!
Ancutza cu Rafael si Marius au hotarat sa ne reaminteasca acest mic mare detaliu... :) Bravo lor!

Nu uita ca esti roman!!!

"Va invitam sa descoperiti frumusetea traditiilor romanesti ce se tin la sarbatorile calendaristice sau la momentele importante din viata romanilor. Incercam sa va imbiem cu farmecul zonelor si obiectivelor turistice ale Romaniei."

Nu uitati de unde sunteti, nu uitati sa va informati despre traditiile romanesti!!! Fiecare zona e unica, are o anumita traditie, fiind magica in felul ei. Colegul meu Liviu impreuna cu echipa sa doreste sa ne arate acest lucru prin intermediul proiectului sau. Asa ca... sa aflam ce inseamna a fi roman:)

Gandeste creativ


"Faptul ca nu poti face totul, nu este o scuza sa nu faci nimic! FII creative.FII inspirat.IMPLICA-TE!" O campanie despre originalitate si idei promovata de colegii mei Ionela, Lidia, Cristina, Razvan si Alexandru. Mai multe informatii gasiti pe blogul campaniei.

Realitatea e ca lumea de acum pe asta se bazeaza. Ideile, Creativitatea si Inspiratia reprezinta , intr-o maniera indirecta cheia unui succes asigurat.

Voi mai adauga ceva ce mi-a placut foarte mult, mai exact o definitie a inspiratiei:

"Sunt energia din spatele celor mai mari proiecte create vreodata. Fie ca e vorba de literatura, pictura, arhitectura, moda, EU sunt cea care a castigat toate premiile, a primit toate feedbackurile pozitive si a avut zeci si sute de milioane de fani. Eu sunt peste tot, e de-ajuns sa ma cauti."

7 ianuarie 2009

Better Web


Nu s-a intamplat sa navigati pe Net si sa dati de site-uri prost scrise, neorganizate, care eventual nu poti sa le vezi bine? Bine... stiu ca e o chestiune de subiectivitate aici, dar realitatea e ca sunt multe. Iar Silviu, impreuna cu Bogdan si Adrian promoveaza un BetterWeb, cu un design sigur, o organizare clara, care sa fie cat mai eficienta in conditiile actuale. Proiectul lor traseaza anumite limite care asigura un Web mai sigur. Merita sustinuti, merita incurajati si, nu in ultimul rand, trebuie aplicat. Deci... la un BetterWeb!
Site-ul se lanseaza pe 9 ianuarie,dar pana atunci puteti vizita blogul pentru a va face o idee mai clara despre proiect.

"When adding JavaScript to a site remember:
- to use external files for all your scripts (there will be no JavaScript
in the HTML structure)
- to ensure your scripts works the same in every browser
- JavaScript is an enhancement and not a requirement: all the content should also be available to users who don't have JavaScript, so don't include extra content via JavaScript, because it won't be available to all users.
"(BetterWeb )

Tehnologii ecologice


"În ultimul secol omul a dezvoltat foarte multe tehnologii pentru a face viaţa mai uşoară. Printre acestea se numără motorul, maşina, calculatorul, tehnica medicală, telecomunicaţii şi aşa mai departe. Însă multe dintre aceste invenţii sunt dăunătoare pentru mediu fiindcă mare parte din acestea poluează. Grija pentru mediul înconjurător a început să se manifeste la sfârşitul secolului al XX-lea, atunci când oamenii de ştiinţă au semnalat schimbări de ordin climatic la nivelul planetei noastre. Aceste schimbări sunt din ce în ce mai violente, mai frecvente şi ne ameninţă existenţa noastră pe Terra. "

Asa ne explica colegii nostri, Amalia si Andrei de ce sunt necesare aceste tehnologii, tema proiectului pe care il promoveaza. Asa ca hai sa ii sustinem, pentru ca la urma urmei noi ne "croim viitorul". Site-ul oficial al acestui proiect este Tehnologii ecologice .
 
Copyright 2010 ..la-di-dA. Powered by Blogger
Blogger Templates create by Deluxe Templates. Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template