7 ianuarie 2009

Better Web


Nu s-a intamplat sa navigati pe Net si sa dati de site-uri prost scrise, neorganizate, care eventual nu poti sa le vezi bine? Bine... stiu ca e o chestiune de subiectivitate aici, dar realitatea e ca sunt multe. Iar Silviu, impreuna cu Bogdan si Adrian promoveaza un BetterWeb, cu un design sigur, o organizare clara, care sa fie cat mai eficienta in conditiile actuale. Proiectul lor traseaza anumite limite care asigura un Web mai sigur. Merita sustinuti, merita incurajati si, nu in ultimul rand, trebuie aplicat. Deci... la un BetterWeb!
Site-ul se lanseaza pe 9 ianuarie,dar pana atunci puteti vizita blogul pentru a va face o idee mai clara despre proiect.

"When adding JavaScript to a site remember:
- to use external files for all your scripts (there will be no JavaScript
in the HTML structure)
- to ensure your scripts works the same in every browser
- JavaScript is an enhancement and not a requirement: all the content should also be available to users who don't have JavaScript, so don't include extra content via JavaScript, because it won't be available to all users.
"(BetterWeb )

0 comentarii:

 
Copyright 2010 ..la-di-dA. Powered by Blogger
Blogger Templates create by Deluxe Templates. Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template