12 iunie 2009

Ce inseamna vacanta?


Bucuria e mare, cum vacanta mult asteptata a venit. Acum ca pot spune, aproape oficial, ca sunt in vacanta; ma intreb pana la urma ce inseamna vacanta. Adica fiecare varsta cu semnificatiile ei. Cand eram mica insemna jucat de dimineata pana seara. Stat seara in fata blocului si spus bancuri, in timp ce vecinii se luau de tine ca faci mizerie .... ;;) ce vremuri!
Acum sunt mare, daca pot spune asa, si ma opresc la intrebarea asta... poate pentru ca gandesc prea mult (sau deloc). Vacanta inseamna lipsa scolii, nu? Adica e cald, nu ai un orar fix, nu ai de invatat si ... in esenta nu ai ceva de facut. Atat timp liber... Netul isi revendica dependenta atat de evidenta... iar pana la urma vacanta asta incepe sa se scurga, fiecare gasindu-si fel de fel de ocupatii.

Marea te cheama la ea, muntele iti face cu ochiul, dar caldura te opreste in casa.... asa ca sa vina furtuna! glumesc, desi a venit ;))

Flori, fete sau baieti
melodii sau cantareti?

2 comentarii:

Ancutzyka spunea...

vacantza ar trebui sa fie perioada aia a anului cand e cald..nu ai griji [teme..ascultari..note..examene..profi], cand nu te bate nimeni la cap de genu': "culca-te ca e tarziu! maine te trezesti devreme!!" ..cand vezi toate serialele pe care le-ai tot amanat[ te astept la Gossip :d]

vacantza..e putin mai mult decat un weekend

Sdr. spunea...

norocosilooor!!:(
eu nici sesiunea nu am inceput'o:-<
de vacanta ce sa mai spun .. pe 1 august :(

daaar .. mai am putin si termin gossip girl ;;)
:D vacanta placuta

 
Copyright 2010 ..la-di-dA. Powered by Blogger
Blogger Templates create by Deluxe Templates. Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template